tiistai 5. heinäkuuta 2016

Shortsishota seikkailut part 2 ja muut kaverit - Desucon 2016


Heippa hei vaan, viimeinkin kirjoitin tämän desucon blogi postauksen. Minun pitäisi tehdä nämä heti kun coni on ollut, niin muistaisin edes jotain. Mutta katsotaan mitä tästä tulee! 
Desucon oli tosiaan 10.-12.6. Lahden sibeliustalolla. Olin odottanut desua innolla, koska olen aina tykännyt mennä desuconiin. Tiivistettynä conini oli kavereiden näkemistä, pientä manaamista koska cossit olivat mitä olivat jaa kävin jopa parissa ohjelmassa! (ihme on tapahtunut). 

Aloittakaamme perjantaista eli shortsishota seikkailut part. 2. Cossasin ihanan Mae-ryen kanssa Zone-00 mangasta näitä hyvin miehekkäitä blondeja veljeksiä Benteniä ja Beniota. Olimme jo viime vuoden puolella puhuneet näiden hahmojen tekemisestä ja viimein saimme sen toteutettua! 
Pidin todella paljon Benion cossaamisesta vaikkakin asu oli melko paljastava ja ehkä huomiotakin herättävä,mutta itseäni tämä ei juuri haitannut, koska onhan sitä Anriakin tullut cossattua. 
Shoottailimme hieman meidän cosseja ja noh sitä perus hengailua. Hieman harmitti kyllä että perjantai oli niin lyhyt päivä, koska olisin kyllä mielusti pitänyt Beniota ns. kokonaisen coni päivän, mutta ehkä tämä vähän homppeli shotapoika näkee vielä päivän valoa ~

Lauantai päivänä minulla oli toinen paricossi minkä olin Mircon kanssa sopineet. Cossasimme Alfredia ja Silviota Beastmaster and prince otome pelistä. (arabi versioita) 
Minulla oli ollut Alfredin puvusta hyvin sekavat fiilikset, koska loppupelissä cossi ei oikein halunut istua päälle ja jälkeenpäin mietin että olisiko joitain asun osia pitänyt tehdä toisella tavalla. Olimme myös varanneet lauantaille shootin mikä oli kyllä mukava kokemus ja meillä oli myös oikein mukava kuvaaja. Olin joutunut cossin laittamaan hieman hätäisesti päälle pukkarissa, koska aamulla minun ja kaverini lähtö meiltä oli hieman viivästynyt. En ollut pahemmin muokannut peruukkia ja aamulla leikkelin sitä jonkin verran. Hieman itketti mutta myös nauratti miten näytin pikemminkin Free:n Nitorilta kun Alfredilta. Noh aina ei voi onnistua. Shootinkin aikana olo oli kuin kanki kaikkosella,koska en pystynyt kaulahärpäkkeen takia oikein nostamaan käsiä ilman että tämä kyseinen härpäke olisi naamallani ja olo oli muutenkin koko shootin ajan, että cossini kusi. Mutta kuten mainitsin aina ei voi onnistua. Mutta ehkä joskus vielä Mircon kanssa shoottaamme Alfredia ja Silviota, niin ehkä saan jopa kaiken pistettyä rauhassa päälle sekä peruukin kunnolla muokattua.
Shootin jälkeen palasimme Mircon kanssa sibbelle. Itseäni alkoi hieman ahdistaa Alfredin cossi ja kävin sitten vaihtamassa cossin pois. Tulihan sitä Alfredin cossia pidettyä sitten se 4 tuntia ja loppu päivän sitten olin ihan omana itsenäni. Yleensä en conissa minulla on cossi päällä ja oli huvittavaa mennä tutuille puhumaan, kun eivät meinanneet aluksi tunnistaa ollenkaan.
Lauantai loppu päivä olikin aika hengailu meininkiä ja tulihan sitä parissa ohjelmassakin käytyä mikä oli kyllä ihan jees.

Kuva: Tapio Matikainen

Sunnuntaina mieli oli hieman parempi lauantaisen cossi säädön jälkeen. Viimeisenä desu päivänä minulla oli Jigoku onsen drama cd sarjan Ranmaru cossi. Tämäkin oli hyvin hatusta vedetty idea, koska alunperin minun piti tehdä Amagi brilliant parkin Latifa, mutta koska tämän cossin kanssa tuli pieniä säätöjä tein Ranmarun sen tilalle. Tykkäsin todella paljon pitää ranmarun cossia, vaikkakin ranmarun paita oli ehkä hieman iso. Olin hyvin iloinen siitä, että pari ihmistä jopa tunnisti hahmon. En ollut ajatellut että otome drama cd hahmoja moni edes tunnistaisi. Mutta tämä sai kyllä hyvän mielen!
Tämä oli ensimmäinen kerta kun jätin cossitkisat väliin. Olo oli hieman semmoinen etten oikein jaksanut lähteä katsomaan kisoja vaikka aina coneissa menen ne katsomaan, mutta onneksi jälkeenpäin kuitenkin kuulee kavereilta millaisia kisaajia oli. Kisojen aikana kävin kaverini kanssa syömässä ja sen jälkeen pyöriskelin ympäri coni paikkaa ja noh sitä perus hengailua.
Ennen päättäjäisiä kävinkin vaihtamassa cossin pois ja menin päättäjäisiin. Sen jälkeen olikin aika huristella autolla kotiin.


kuva:punapanda


Omat fiilikset desusta oli oikein positiiviset vaikkakin omissa cosseissa olikin vikaa milloin missäkin, mutta ei ollut turha coni reissu kuitenkaan. Olin meinannut kuvata vlogin desussa,mutta se nyt taas tuttuun tapaan vähän jäin. Ehkä animeconista sitten? Mutta näin hyvin myöhään kiitos kuitenkin kaikille conista ja oli todella mukavaa nähdä vanhoja tuttuja! Seuraava postaus varmaankin tulee olemaan animeconista, jiroutachin cossista sekä tulevasta touken ranbu shootista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti