maanantai 11. heinäkuuta 2016

Miekkapoikia ja koomaamista - Animecon 2016Kerrankin aloitin kirjoittamaan con postausta heti conin jälkeisenä päivänä! Saavutusko tämä? 
Ennen animeconia itselläni oli hieman semmoiset fiilikset ettei oikein innostanut lähteä ollenkaan conittamaan, mutta sitten mietin sitä että kerrankin kunniavieraat mitkä kiinnostaa ja kun lipun/majotuksen olin hommattu niin eipä nyt sitä viitsinyt kuitenkaan väliin jättää. 
Cossien osalta animecon oli vanhojen cossien uudelleen käyttämistä, kun mitään uuttakaan ei saanut valmiiksi asti. Mutta oli kuitenkin kiva päästä käyttämään Imanon ja Shinanon cosseja uudestaan. Vaikkakin tuntui että cossit vähän tuppasi hajoamaan kesken conin. 

Miekkapoika cossit parhaat cossit. Näitä siis cossasin animeconissa.


~ Lauantai päivä ~ 

Olin nukkunut pari edellistä yötä ennen conia todella huonosti ja lauantaina bussilla lähtö kohti Jyväskylää tuntui hirveältä. Myös huonoon oloon osallisena oli tämä minun perus matkajännitys, mikä tuntuu minua piinaavan vieläkin. Noh kaverin kanssa hyvin väsyneinä lähdille Lahdesta Jyväskylään bussilla. Bussi matka meni epätoivoisesti nukkuen ja juuri ennen kun olimme perillä niin uni olisi jopa tullutkin. Bussista ulos päästyä ja hotellille talsiessa olo oli aika "onko pakko jos ei halua?". Twitteriinkin kirjoittelin jo, että jään hotellille nukkumaan enkä tule coni paikalle ollenkaan. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut ja menin sitten loppujen lopuksi parin tunnin lagaamisen jälkeen.  
Yövyimme kaverini kanssa toisella sokos hotellilla ja meidän harmiksi hotelli huoneemme oli kuin sauna. Epätoivoisesti etsiskelimme ilmastoinin säätö nappuloita, mutta turhaan. Ainoa toivomme oli todella pieni tuuletin. Huoneen pistokkeetkin olivat ties missä ja yksi pistokekkaan ei toiminut missä tämä tuuletin alunperin oli. Juu elikkä joo elikkäs juu. 

Noh parin tunnin voivottelujen jälkeen olin saanut cossini päälle ja olimmekin coni paikalla joskus klo 14 jälkeen. (jos en nyt väärin muista) Kiertelimme paikkoja ja hoidin itse samalla parit kaupat. Näin siinä samalla tuttujakin ja vaihdoin heidän kanssa kuulumiset. Myöhemmin sitten meninkin toisen kaverini kanssa kuuntelemaan Reikan Q&A:n. Olin todella iloinen, että Reika oli yksi animeconin kunniavieraista. Reikaa oli todella mukava nähdä sitten Närcon 2014 reissun jälkeen. 
Q&A:ssä oli jopa todella fiksuja/kivoja kysymyksiä mitä ei juurikaan silloin närconissa oleessa Q&A:ssä ollut. Mutta toki sielä joukossa oli ehkä niitä joitain "öh miksi?" kysymyksiä. 

Q&A:n jälkeen meninkin sitten etsimään toista kaveriani ja siinä sitten vielä hetken olimme coni paikalla. Myöhemmin päätimme lähteä hotellille päin. Kävimme parin muun kaverini kanssa syömässä ja samalla kaupasta ostamassa pientä ilta purtavaa. Loppu ilta meni hotellissa telkkaa katsoessa sekä uunoa ja skip.bo:a pelatessa. Olin kyllä hyvin väsynyt ja menin aikasemmin nukkumaan ja elin siinä toivossa että sunnuntaina olisin paljon pirteämpi. 


Ainoat con selfiet. Ehkä joskus osaan ottaa enemmänkin ihmisten kanssa näitä 8D 


~ Sunnuntai päivä ~ 

En kuitenkaan ollut hirveän pirteä mitä olin toivonut. Saunahotellihuoneen takia en ollut oikein nukkunut yöllä kunnolla ja tuulettimen äänikin oli hieman häirinnyt unen saamista. Aamu meni siinä että molemmat kaverini kanssa paineltiin puhelimen torkku nappulaa ja jatkoimme epätoivoista nukkumista. Klo 8 aikoina mietimme, että olisikohan aika mennä aamupalalle. 
Hyvin virkeinä talsimme hotellin aamupalaa kohti. Aamupalan jälkeen olimme onneksi molemmat hieman pirteitä, mutta kun palasimme takaisin hotelli huoneelle olo oli taas hyvin töttöröö. (johtunee ehkä huonosta ilmasta hotelli huoneella?)

Kaverini alkoi pakkailla omia tavaroitaan kasaan ja itse pistin Shinanon cossia + pakkasin oman matkalaukun. Kun olimme valmiit lähdimme kohti coni paikkaa. Sunnuntaina olikin mukavan aurinkoinen päivä vaikkakin oli luvattu sadetta ja ukkosta, mutta ihan hyvä näin ettei tullut. 
Saatuamme tavaramme narikkaan lähdimme taas kiertelemään coni paikkaa. Sunnuntaina ei ollut oikein ohjelmia mihin olisin halunnut mennä, mutta Reikan nimmarin jako sekä Animenzin piano konsertti oli kyllä ehdottomat sinä päivänä. 
Pidin todella paljon Animenz:in piano konsertissa ja parin kappaleen aikana oli tippakin linssissä.
Konsertin jälkeen kävin vaihtamassa cossin pois ja menimme odottelemaan meidän bussia ja sitten olikin aika lähteä kotia päin. 


Yhteiskuva Reikan kanssa ~ 

Itselle animecon oli aika "koomacon", koska en ollut ihan virkeimmästä päästä koko conin aikana ja tuntui että olin kuin joku peruna kun kavereiden kanssa juttelin. Joten pahoittelen sitä jos olin hyvin poissa oleva ja näin. Mutta oli kuitenkin mukava nähdä vanhoja tuttuja. Ja vielä kerran hehkutan miten ihanat kunniavieraat animecon oli saanut! Kerrankin oikeasti semmoiset kunniavieraat mitkä itseä jopa kiinnosti. Seuraava coni tulisikin olemaan Tracon 2016, joka kanssa on tämän vuoden viimeinen coni mihin olen menossa. Sitä ennen on tulossa muutama touken ranbu photoshootti, mutta ehkä niistä sitten omat postaukset myöhemmin ~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti