tiistai 15. syyskuuta 2015

TraconX seikkailut


Heippa hei! 

Jos sitä viimeinkin jonkinlaisen tracon postauksen tekisi. Tracon seikkailuni alkoi jo perjantaina,kun menin kaverini luokse yöksi. En vieläkään oppinut animeconin reissusta että cossin voisi tehdä valmiiksi hyvissä ajoin eikä kaverin luona ja sitten loput hotellilla. 

Mutta niin lauantaina lähdimme aamulla bussilla kohti Tamperetta. Itselläni ei ollut lauantaille mitään cossia vaan hillun Lizlisa vaatteet päällä. Oli kyllä kivaa vaihtelua olla conissa ilman cossia. Minun oli tarkoitus kuvata lauantaina coni videota,kun sain tuon meidän GoPro kameran käyttöön. Mutta kun tämmöinen ujo piimä olen,niin enhän sitten uskaltanut paljoa ketään pyytää mukaan videoon. Pari kaveria sain mukaan ja sitten uskaltauduin jopa parilta ihmiseltä kysyä että haluavatko tulla mukaan. Videosta sitten loppujen lopuksi tuli maagiset 0:46 pitkä. En tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa videon pituudelle. Noh jos ensikerralla sitten uskaltautuisin oikeasti kuvata ihmisiä *sob*.
Lauantai päivä meni muuten hengailu meiningissä ja onneksi sain kaverilta ylimääräisen paikkalipun cosplay kilpailuun! ;u: kiitos laura! 
Olin ihan haltioissani kun kisassa oli niin paljon hienoja pukuja ja esitykset olivat todella kivoja! *^* 

Loppu ilta meni siinä,että koomailimme kavereiden kanssa hotellilla ja lähdimme sitten myöhemmin syömään subway:in. Sitten loppu ilta olisin Mikan cossin tekemistä valmiiksi. 
Olimme tällä kertaa Sokos hotelli Tornissa ja mukava hotelli oli. Ilmainen kaakao ja kylpyamme oli aika 5/5. 

Sunnuntaina sitten heräsimme ennen herätystä vaikka olisimme saaneet nukkua paljon pidempää kun lauantaina,mutta ei sitten. Huomasin aamulla,että kurkkuni oli paljon kipeämpi kun mitä se oli ollut lauantaina. Menimme aamupalalle ja ah oli kyllä hyvä aamupala <3 =u= kahvikin tarjoiltiin pöytään! 
Sunnuntai päivä meni sitten seraph ryhmän kanssa hilluessa. Oli kyllä todella ihanaa päästä ryhmäilemään Mae-rye ja Mircon kanssa ;u: <3 
Kävimme myös Mae-ryen kanssa katsomassa sunnuntaina ollut cosplay kilpailut. 

Tässä vielä jotain kuvia,lopuille kuville taidan tehdä oman postauksen xD ja linkki minimaaliseen coni videoonEi kommentteja:

Lähetä kommentti