tiistai 29. syyskuuta 2015

Kosucon suunnitelmia


Heips,blogiin en olekkaan kirjoitellut sitten tracon postauksen jälkeen. Seuraava coni mihin olisin menossa on Kosucon ja se olisi tämän vuoden viimeinen coni (omalta osalta). Sen jälkeen olisikin sitten aika alkaa ommella frostin ja yukin cosseja. Kosuconiin olen tekemässä yhden uuden puvun ja se olisi Touken ranbun ihana Mitsutada. Olemme Mircon kanssa tekemässä paricosseja miekkapojista. Uudelleen käyttöön tulisi taas Mikan cossi,tosin en varmaankaan taas kerkeä tehdä Mikan miekkaa valmiiksi. Mitsutadan takkia olenkin jo aloitellut ja se pitäisi vain ommella. 
Ajattelin ensin,että kirjoittaisin Mitsutadan cossin teoasta vasta sitten,kun minulla olisi enemmän kuvia otettuna,mutta noh tässä nyt sitten laitan kuvan tuosta vuorikankaasta minkä olin maalannut ja siihen kanssa nuo ihmeen kasvi asiat maalannut.

 Koska eurokankaasta ei löytynyt sopivan väristä kangasta vuorikankaaseen jouduin sitten maalaamaan harmaatakangasta tuolaiseksi liilanpunaiseksi. Olen lopputulokseen tyytyväinen ja muutenkin miten nuo yksityis kohdatkin onnistui kivasti. 
Voi olla etten saa Mitsutadalle vielä tehtyä miekkaa,että varmaan joudun kazaman cossin miekkaa käyttää,tosin teen siihen pieniä muokkauksia...mutta ehkä joskus saisin aikaiseksi ihan Mitsutadan oman miekan ;;;Testailin myös meikkiä ja peruukkia vähän stailasin.

4 kommenttia:

 1. Hfrdjdjfsjsds Mitsutada!! *w*
  Hyvältä näyttää! Can't wait to see the finished costume!
  Minäki olen miettinyt että vois cossata häntä koska niin hieno hahmo! :'D (ja koska silmälaput ovat awesome)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas jotenkin manasin että taas onnistun cossaamaan hahmoa jolla on silmälappu/hiukset toisen silmän päällä. Pitää vain toivoa,että saan ton puvun tehtyä ajoissa.

   Poista
 2. Wiiiihiii! Ihmisiä on tulossa Kosuun! >w< Laitetaan kahvipannu päriseen (tai mun superhieno teepannu!) ja tuu Jäärän ja Zkitsun seuraks sumpille ja muuten vaan päriseen :'3 Minituparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,pitäähän nyt sekin coni käydä katsastamassa (vaikkakin nyt ekaa kertaa vasta on). Ja pitää katsoa jos ehdin raahautua siellä käymään jossain välissä conia. *u*

   Poista